Exposanten

Waarom deelnemen?

Bent u op zoek naar een bruisende ontmoetingsplek waar u 10.000 ondernemers met passie en talent kunt inspireren en informeren? Dan is Ondernemen iets voor u. Het event is gepland op woensdag 17 en donderdag 18 oktober in Tour&Taxis te Brussel. Een indrukwekkend programma met workshops, conferenties en speeddatingsessies zorgt ervoor dat u met ondernemers uit elke fase van het ondernemerschap, in contact komt. Het content driven event wordt samengesteld op basis van de behoeften van de deelnemer. Een voorafgaande SEO-analyse zorgt ervoor dat de bezoeker met de meest acurate en recente informatie, gelinkt aan de noden en positie binnen de ondernemerscylcys naar huis gaat. U kunt er coole workshops geven rond Digital & Marketing, Finance & Legal, Sales, Business, People. Wilt u persoonlijk advies verlenen? Schuif dan aan de tafel met enkele bezoekers voor een speeddatesessie. Het netwerkplatform maakt persoonlijke ontmoetingen tussen de verschillende profielen mogelijk. Zo breidt u uw professioneel netwerk uit.

collaborate-with-smartups-at-DMF

Bezoekersprofiel

Wilt u in contact komen met meer dan 10.000 professionals om ondernemerservaringen uit te wisselen? Bent u eerder op zoek naar advies voor uw onderneming? Of zoekt u informatie? Dan is dit event iets voor u.

Motivatie van de bezoekers

Een gespecialiseerd marktonderzoek van HEC Consulting Group toont ons dat de voornaamste interesses of motivatie van bezoekers de volgende zijn.

52% van de bezoekers is voornamelijk geïnteresseerd in informatieverzameling voor de opstart van hun zaak. De overige meerderheid wil meer te weten komen over financiering, nieuwe technologieën en e-commerce, boekhouding en bedrijfsbeheer, gevolgd door overnames, overdracht en uitbreiding. Mensen die mee willen bouwen aan een gevestigd merk (franchising) vinden hier de nodige informatie.

Als ondernemer bent u op zoek naar die informatie. Het internet biedt antwoord op sommige vragen. Maar liefst 70% van de mensen bezoekt de beurs om informatie te krijgen uit de eerste hand. Het persoonlijke contact, het menselijke karakter van de beurs of de 3D-ervaring (luisteren, bespreken en het tastbare ondernemerschap) is de voornaamste motivatie. Maar liefst 89% van de deelnemers drukt hun tevredenheid uit over het aangeboden programma. Reden te meer om ons te bezoeken.

Functie van de bezoekers

Op de voorgaande edities noteerden we een grote aanwezigheid van bedrijfsleiders. De 2de belangrijkste doelgroep van het evenement zijn de starters. Gevolgd door consultants en kaderleden. Maar liefst 90% van de bezoekers zijn professionals. Zo komt het reële publiek van de beurs overeen met doelpubliek van een business-to-businessbeurs.
 

Exposanten
In voorgaande jaren was 88% van de exposanten aanwezig om producten en diensten aan te bieden aan het publiek. 70% nam deel aan de beurs om hun notoriteit te vergroten. Terwijl 63% van de exposanten er naartoe ging om leads te genereren. 56% beweert ook leads te hebben gegenereerd op een doeltreffende manier. Bedrijven die komen om te netwerken, kunnen ook op deze beurs terecht.
 

Een kwaliteitsvol publiek
Een professioneel publiek is ons doel. Een onderzoek door HEC Consulting geeft aan dat 84% van de exposanten het publiek als professioneel beoordeelt. Minstens 72% is tevreden over de kwaliteit en het aantal bezoekers.

Some of the exhibitors

nexttech.brussels
Evoloris
Upthrust
Selma.ai
Kuvings
Auvicom
Ambassify
SPW
Sn Factory - Make-It
Octopus
Node-GP
Es-Sense
Cuustomer
Acountable
Iles
actiris.brussels
finance.brussels
1819.brussels
lifetech.brussels
Bruxelles économie et emploi
CEd-COm
Guichet d'économie locale
hub.brussels
innoviris.brussels
Credal
microStart
bedigital.brussels
Jobyourself
Région de Bruxelles-Capitale
screen.brussels
software.brussels
Women in Tech.Brussels
Brussels Smart City
Digipolis
Stad Antwerpen
Cloudmango
SN Cube
Smile
Wolters kluwers
Multiburo
Proximus
Orange
Tinqwise
Yadera
BAM
Geckomatics
Wikipreneur
SPF Economie
Reddy Keukens
Proximus Busniess
MoxyOne
Wolters Kluwer
Franchise.be
Flowmailer
Ireachm
Start-up Survival
Tylio
Faqbot
Mobit
AR24
BOIP
Inasti
Liantis
Bingli
Overly
Mayten
Lita
Hive
Accurat
Mediqaid
Zipcar
Integral
Vidinoti
Phobos & Actor
Mini
Comarch
Biztory
Hello Crowd
Ichec
Trends Business Information
Xerius
Orange
EFP
Gevers
Winbooks
Exact
Telenet
Appdnd
Multiburo
Scan da Look
Priceit
Atheris
DocShifter
Spentys
Scoops
Oswald
MySkillCamp
ML2GROW
Macty
Lawbox
Koopol
Hirering
Bobup
Advelox
UCM
Humix
Leadist
ING
Odoo
Fédération des Notaires
Influo
Dimelo
Vaimo
Auxipress
Stellar
Oracle
Eventer
icity.brussels
brusselsdigitalweek
MKKM
DM Interface
Docbyte
Sii Belgium
Yuki
87 Seconds
Fruzzel
Raak
Digital Masterclass
Digimedia
Sharingbox
TradeTracker
Knewledge
Actito
Universem
Big Bad Wolf
Teamleader
Gamned
Flexmail
Kwanko
PegusApps
Social Seeder